Kadın Meclisi 5.Olağan Genel Kurul Toplantısını Yaptı Anasayfa - Basın Odası / Haberler

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Muzaffer KABAKÇI,Genel Sekreter Adem BURAN,Kadın Meclisi Başkanı Şükran AYDI ve Kadın Meclisi Sekreteri Özlem Hatice Şanver'in Katılımlarıyla Divan oluşturuldu.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Muzaffer KABAKÇI Konuşmasında Kadınların Sancaktepenin ışığı olduğunu daha çok görev düştüğünü belirtti. Sancaktepeli Kadınları çalışmalarında duyarlı ve azimli görmek bizi onurlandırıyor. siyasette ve iş hayatında kültürel faaliyetlerde kadınları daha çok görmek isteriz diyen sayın KABAKÇI siz Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerine çok görev düşmektedir. Sancaktepenin vizyonunu birlikte değiştireceğiz diyerek sözlerini tamamladı.Kent Konseyi Kadın Meclisinin görüş ve öneriler arasında üyelerin kadınlara yönelik seminer ve kültürel faaliyetlere önem verilmesi konusunda karar alındı.