ENGELLİLER MECLİSİ KURULUŞ GENEL KURUL TOPLANTISI Anasayfa - Basın Odası / Haberler

Sancaktepe ENGELLİLER  MECLİSİ Kuruluşu için 15 Haziran 2010 Perşembe günü Genco Erkal Kültür Merkezinde Sancaktepe Kent Konseyi Engelliler  Meclisi üyeleri biraraya geldiler.

Toplantı Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Kent Konseyi Başkanı İsmail KARABİBER,Yürütme Kurulu üyelerinden Rasim AY ve Ali ŞAVAŞ,Kent Konseyi Genel Sekreteri Adem BURAN’dan oluşan Divan Kurulu yerini aldı.

Protokol Konuşmasında Sırayla  Kent Konseyi Başkanımız  Sn:İsmail KARABİBER ,Sancaktepe Belediye Başkanımız İsmail ERDEM,Emekliler Meclis Başkanı Abdullah AKKADI,Kadın Meclis Başkanı Şükran AYDI,CHP il Genel Meclis Üyesi ve Engeliler Komisyon Üyesi Ali BOYACI’ nın Engelliler Meclisinin Kuruluşu ve Engelliler ile ilgili neler yapılabileceğine dair Konuşma yapmışlardır.Ayrıca Meclis toplantımıza Merve mahallesi muhtarı Haşim KESKİN,Hilal mahallesi Muhtarı Şaban ÖZEL ve Veysel karani mahalle muhtarı Ali ATLI katılmıştır.

Engelliler  Meclisi Başkanlığı seçiminde  4 Başkan adayının yarıştığı Başkanlık şeçiminde  Ferudun ÜNAL 2.Turda oy çokluğu ile Engelliler Meclisi Başkanı olarak seçilmiştir.Daha sonra Yürütme Kurulu üyeleri seçimine geçilerek Yedi Asıl ve yedi Yedek üye olmak üzere Ondört Yürütme Kurulu üyesi seçilmiş oldu.

Kent Konseyi çalışma Grublarına Birer üye seçimini yapmak üzere yürütme kuruluna yetki verilmiştir. sonra dilek ve temenlilerle toplantı kapatılmış oldu.

ENGELLİLER MECLİSİ YÜRÜTME KURULU ÜYELERİ

ASİL ÜYELER   YEDEK ÜYELER